Vad är Jeppis Fashion?

Välkommen hit till vår nya blogg! Jeppisfashion.fi är en nylanserad blogg där det senaste inom mode och trender presenteras. Med hjälp av bloggen vill vi inspirera dig som läsare och ge dig något utöver det vanliga. Vi kommer att publicera två inlägg per månad där varje inlägg tar upp ett specifikt tema som är aktuellt inom modevärlden. För att ge ett smakprov på detta har vi presenterat några av vårens hetaste trender längre ner. Vi hoppas att denna blogg ska hjälpa dig till att inspireras, lära dig en hel del nytt och våga testa dig fram med hjälp av oss.

Företagen bakom Jeppis Fashion.

Bakom bloggen jeppisfashion.fi ligger butikerna Code och OMAKO. Butikerna finns belägna i hjärtat av Jakobstad och erbjuder ett stort utbud av kläder för både hon och han i olika åldrar. Code har funnits i de nuvarande ägarnas ägo sedan 2012 och OMAKO grundades 2018, tillsammans har företagen idag 9 anställda. Affärskonceptet går ut på att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris med den bästa kundbetjäningen på ett hållbart sätt. Här kan du läsa mer. Code erbjuder kläder på två våningar där första våningen lyfter fram kläder med streetstyle vibbar och övre planet för den mer stilrena kvinnan. På OMAKO hittar du märken som till exempel MAKIA, Selected, VILA, Samsøe Samsøe och ett brett utbud av skor.

Vem är jag som skriver?

Mitt namn är Jessica Ravall, jag är 23 år gammal och bosatt i Jakobstad. Jag är utbildad Estenom och arbetar som försäljare på Code och OMAKO. Utöver det fungerar jag även som skribent här på bloggen. Med hjälp av tidigare erfarenheter inom mode, styling och media i både Finland och Sverige ser jag nu fram emot att få inspirera er med många varierande inlägg.

Tre nyckeltrender i vår

Scarfen

En av de hetaste trenderna i vår är utan tvekan hårscarfen. I vår används den på nya kreativa sätt. Den syns som hårband, accessoar på väskan, runt halsen eller varför inte som ett bälte eller ett armband. Anamma den senaste trenden och knyt den i form av en rosett. Testa och låt inspirationen flöda!

Beige från topp till tå


En av trendfärgerna i vår är beige. Det är ingen nyhet att ljusare färger tar över i samband med att våren tar fart och i vår är beige en av dessa. Kombinera gärna olika nyanser av beige och gärna från topp till tå för den som vågar.


Våga färg

I vår syns mycket färg, ju klarare desto bättre. Gult är en riktig trendfärg just nu och den kommer i många olika nyanser. Andra färger att satsa på i vår är rosa och lila. Även neon färgen är en hit i vår för den som känner för det lilla extra!