En utmaning kan vara att hitta bekväma och snygga skor i bra kvalitet, eftersom det finns många valmöjligheter. I det här inlägget har vi plockat ut några färska nyheter till både fest och vardag.

Skorna hittas på Omako.

Skor till henne:

Bilderna ovan är heta nyheter från Vagabond. Bekväma klackskor som du orkar gå med hela dagen när du vill klä upp dig, eller ett par trendiga sneakers med ordentlig botten. Fungerar både med klänning och byxor, beroende på vilken stil du är ute efter.

Här ser vi två olika typer av den trendiga sommarskon. Den mer vardagliga och den mer dressade varianten. Perfekt att bara stiga i snabbt och dessutom tillräckligt snyggt för de flesta tillfällen.

Skor till honom:

Vita sneakers är alltid ett säkert kort, både för honom och henne. Just nu är det lika stilrent med detaljerade sneakers och tjockt botten, som det är med den klassiska modellen.

Ett somrigare alternativ till kostymskon. Passar lika bra till chinos och shorts som till kostymbyxor.

Pigga upp dina plagg i sommar med ett par färgglada skor! Matcha dem med enmönstrat och naturnära färger. Upprepa gärna färgen på skorna i något annat plagg, t.ex. med ett tryck, en text eller varför inte en kofta?